4 dages oplevelsestur til Schleswig-Holstein


Kun en god halv times kørsel fra Puttgarden ligger et væld af små herlige tyske byer i Schleswig-Holstein, der alle har en masse af byde på. Plön, Malente, Eutin og Bad Segeberg er for mange danskere kun skilte ved motorvejen. Vi tager et kig på disse byer og ser, hvad de har at byde på.

KIEL, SCHLESWIG HOLSTEIN, BUSTUR, 4 DAGE, DE GRØNNE BUSSER

REJSE- PROGRAM/BESKRIVELSE

DAG 1

Efter endt opsamling og sejlads til Tyskland, starter vi turen i Kiel og det flotte og spændende Skibsfartsmuseum i den gamle fiskehal. Udenfor ligger et par museumsskibe ved Museumsbroen. Bagefter bliver der mulighed for at kigge lidt nærmere på den gamle bydel i Kiel, og måske få lidt frokost på en af de mange restauranter.
Turen går videre til Plön, hvor vi sidst på eftermiddagen indkvarteres på Hotel Tulip Inn Plöner See****. Derefter står aftensmaden klar i hotellets restaurant, og skal man have en lille godnatdrink, er der plads i baren.

 

Malente bustur, Schleswig Holstein, 4 dage, De Grønne Busser

DAG 2

Næste dag går turen til Malente med den smukke promenade og Malentes Lille Havfrue, som er meget lille. En frisk travetur langs søen og op i byen skulle gerne give lidt appetit til en frokost på Petersens Familie Røgeri, der ligger midt i byen. Mulighed for lidt indkøb af delikatesserne inden turen går til Bad Segeberg. Vi skal besøge Flagermusverdenen og blive klogere på de mange flagermusearter, der hvert år overvintrer i gruben, og vi skal se de flotte Kalk-gruber med dansktalende guide. Dagen afsluttes med rundvisning på Schloss Plön og efterfølgende lækker 3-retters Slots-menu i Portnerboligen.

Putin Castle, 4 dages tur, De Grønne Busser

DAG 3

Hele området er plastret til med en mængde søer, og vi skal ud at sejle på fem af dem. Turen tager 2 timer og der serveres frokost om bord. Efter sejlturen kører vi til Eutin, hvor der er rundvisning (på dansk), på det smukke slot. Herefter bliver der udleveret en lille by-guide på dansk, så vi selv kan gå lidt rundt og tage den utrolig smukke og levende by lidt mere i øjesyn, måske drikke en kop kaffe eller få en forfriskning, inden vi inviterer på aftensmad på Eutin Brauhaus. Midt på aftenen kører vi tilbage til hotellet i Plön.

Käsehof Biss, Schleswig Holstein, 4 dages tur, De Grønne Busser

DAG 4

Den sidste dag starter hos Käsehof Biss, der selv har over 100 malkekøer, som hver dag leverer herlig mælk til gårdens store osteproduktion. Vi kommer rundt på bedriften, og mens vi smager på de herlige produkter ser vi en lille video om selve osteproduktionen. Vi slutter af med kaffe og kage, inden vejen lægges forbi den indbydende gårdbutik med hjemmelavede oste og en masse andre lokalt produceret varer.

På vejen til færgen i Puttgarden kommer vi forbi Braasch Skinkerøgeri, der også inviterer indenfor, så vi kan se hvordan de arbejder, og der er naturligvis mulighed for at gøre endnu et godt køb, inden vi forlader Tyskland.

 

DER KAN SKE ÆNDRINGER I RÆKKEFØLGEN PÅ OVENSTÅENDE PROGRAM.

VI TAGER FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER OG TRYKFEJL.

AFGANG: TIRSDAG 20.08. 2019 KL. 8.00 FRA CEMENTEN I NYKØBING F. 

RETUR: FREDAG 23.08. 2019 KL. 18.00 TIL CEMENTEN I NYKØBING F. 

Fakta


4 dage

20. - 23. AUGUST 2019 

Pris pr. pers. i dob.værelse kr.

3.995,-

Inkl.i prisen er

Bustransport 
3 x overnatning med morgenmad
3 x aftensmad
2 x frokost
sejltur, entré og rundvisninger

 

TILLÆG:

  • Enkeltværelse pr. person kr. 555,-
  • Drikkevarer samt hvad der i øvrigt ikke er nævnt i inklusiv i prisen
 

BESTILLING OG REJSEBEVIS:

Bestilling foretages pr. mail til info@de-gronne-busser.dk eller pr. tlf. 54 854740.

Rejsen er lavet  i samarbejde med Metal Senior samt EU Rejser.